КОГА СУПЕР СТАНУВА СУПЕЕЕЕР! (Приказна со среќен крај)

Сакаш ли да ти раскажам приказна со среќен крај?

 

Се разбира дека сакаш, зарем постои некој кој не сака приказна со среќен крај. 

Приказната се вика „Кога супер, станува супееееер", има врска со Black Friday и ќе ја раскажувам до 30 ноември.

 

Регистрирај се ТУКА со твојот е-маил, во предмет стави Black Friday и подготви се за супееееер  приказна.

 

*Доколку не го добиеш маилот за неколку минути, провери го спам фолдерот.

Твоја,

Марија

  • Facebook - Windmillshop
  • Instagram - marija_maneva_windmillsh
СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP