Тргнавме рано, вклучивме и навигација, Македонија не е голема земја, ама е полна со луѓе со големи срца и кога ќе те преплават емоции можеш лесно да се изгубиш, затоа навигацијата беше добра опција.

Стигнавме во градот на конзулите, денот само што почнал, ама градот е ж...

Please reload

СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ
  • Facebook - Windmillshop
  • Instagram - marija_maneva_windmillsh

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
marija maneva.jpg
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP