Февруари месецот на мачките, виното и љубовта симболично не потсетува дека треба да се свртиме кон себе

Ви подготвив мал бесплатен водич за совршена 2020 година.

Во него ќе ги ставите сите мали цели...

Речиси секојдневно добивам прашања поврзани со епоксидната смола, каде може ...

Деновиве почувствував потреба да се обратам на моите луѓе, на мојата публика 

Си мислев како таа пролет од надвор да ја пренесеме внатре, во нас, во нашата 

Место каде ќе се разменуваат вредности, идеи, концепти, иницијативи 

Првата блог објава сакам да ја посветам на креативноста! Креативноста како стил на живеење.

КРЕАТИВНОСТА

КАКО СТИЛ НА ЖИВЕЕЊЕ

Тргнавме рано, уклучивме и навигација, Македонија не е голема земја, ама е полна со луѓе со големи срца

Иако звучи излитена фразата дека за добра фотографија ти треба одлично око, а не одлична опрема

Тргнавме рано, вклучивме и навигација, Македонија не е голема земја, ама е полна со луѓе со големи срца и кога ќе те преплават емоции можеш лесно да се изгубиш, затоа навигацијата беше добра опција.

Стигнавме во градот на конзулите, денот само што почнал, ама градот е ж...

Please reload

  • Facebook - Windmillshop
  • Instagram - marija_maneva_windmillsh
СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP