top of page
About
КНИГА.jpg

ПРИРАЧНИК

Како да го подобриш твојот

INSTAGRAM ENGAGEMENT

КНИГИ 2.jpg

Примени ги овие

15 практични совети

и развиј го твојот

Instagram профил

СТИКЕР.jpg

Што е Instagram engagement (ангажираност на инстаграм) и како да го подобриш? Ангажираноста на Инстаграм значи како публиката реагира на содржината што ја објавуваш на твојот Instagram профил. Важно е да знаеш како да ја следиш и мериш ангажираноста на Instagram за да знаеш дали остваруваш добра конекција со твојата публика. Добриот Instagram engagement  е клучен за развојот на твојот бренд и твојот бизнис.

Овој Прирачник ти нуди 15 практични совети за зголемување на ангажираноста на Инстаграм. Преземи го бесплатниот Прирачник и научи како со примена на неколку дигитални алатки можеш да постигнеш долгорочен успех и развој на твојот Instagram профил. Преземи, прочитај, примени и пиши ми.

ПРИРАЧНИК

5 МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИИ

КОИ ПРОДАВААТ

Онлајн маркетинг

стратегии кои ќе ти помогнат

да го развиеш

твојот бизнис

СТИКЕР.jpg
digitalen marketing kniga.jpg
digitalen marketing.jpg

Овој прирачник е креиран со цел да ти помогне да добиеш основни информации и насоки како можеш самостојно да го водиш својот дигитален маркетинг, особено ако располагаш со минимален буџет за маркетинг активности.

Дигиталниот маркетинг е област во која секој претприемач треба да се развива и усовршува.

Информациите и насоките кои ќе ги добиеш во овој прирачник се само почетна точка од која треба да тргнеш, а твоја задача е понатаму да истражуваш, експериментираш, собираш податоци, анализираш и на крај да етаблираш модел на дигитален маркетинг кој ќе ги дава најдобрите резултати за твојот бизнис и ќе ти носи задоволителна продажба и финасиска добивка.

Овој прирачник ќе ти помогне да дојдеш до одговорите на прашањата:

  • Зошто ти е важен дигиталниот маркетинг?

  • Какви резултати очекуваш?

  • Како можеш да ги постигнеш?

  • Кога и како ќе ги мериш резулатите?

Преземи, прочитај, примени и пиши ми.

strateska komunikacija so klineti.jpg

ПРИРАЧНИК

Креативна, смислена и стратешка

КОМУНИКАЦИЈА СО КЛИЕНТИ

strateska komunikacija so kienti marija
СТИКЕР.jpg

Прирачник за генерирање идеи за креативна и смислена комуникација со вашите клиенти

Овој прирачник ќе ви понуди систем за генерирање идеи за креативна и смислена комуникација со вашите клиенти. Ќе ви помогне да сфатите зошто е важно да водите креативна, смислена и стратешка комуникација со вашите клиенти и како да го правите тоа.

Овој систем ќе ви донесе резултати на долг рок, ќе ве направи исклучително продуктивни, ќе ја зголеми вашата самодоверба и вашиот  успех, се разбира дека тоа ќе влијае на позитивните бизнис резултати и на целокупната ваша благосостојба.

Со една реченица, овој прирачник ќе направи многу за тебе, верувај му и примени го

АЈ ДА ВИДАМ.jpg

ЧИТАЈ. ИНСПИРИРАЈ СЕ

Сте се нашле ли некогаш во состојба да се чувствувате „заглавено“. Никако не можеш да дадеш чекор напред и да тргнеш само затоа што не знаеш како. 

 

А одговорот е едноставен, само тргни, направи нешто, преземи акција, прашај, консултурај се, вклучи се во решението, научи.

 Креирав неколку дигитални прирачници од областа на дигиталниот маркетинг, стратешки комуникации и претприемништво. Дел од нив ви ги подарувам и можете бесплатно да ги преземете со кликање на копчето преземи. 

 

Се радувам за твојата одлука да научиш нешто ново и да се развиваш. Преземи, прочитај, примени и пиши ми.

Преземи, прочитај, примени и пиши ми.

bottom of page