top of page
АПЛИЦИРАЈ ВЕДНАШ

АКО НЕ СЕГА, КОГА?

fb kover onlajn obuki.jpg

ПОЛИМЕРНА ГЛИНА

И ЕПОКСИДНА СМОЛА

ОНЛАЈН

ОБУКА

ЗА

EPOKSIDNA SMOLA OBUKA.jpg

ОНЛАЈН ОБУКА ЗА

ПОЛИМЕРНА ГЛИНА

И ЕПОКСИДНА СМОЛА

Оваа обука ќе ви помогне да ги научите сите „мали тајни“ за работа со епоксидната смола и да ги совладате неопходните техники и вештини за да можете самостојно да изработувате различни креативни производи од полимерната глина и епоксидната смола.

Без разлика дали сакате да изработувате мали формати како накит на пример или пак големи формати како маси и мебел од епоксидна смола, оваа обука во целост ќе ви ја пренесе технологијата за работа со епоксидна смола и полимерна глина.

OB09.jpg
МОЛИВЧЕ.jpg

ОНЛАЈН ОБУКАTA СЕ

РЕАЛИЗИРА ВО 3 ФАЗИ

Онлајн обуката за полимерна глина и епоксидна смола е резултат на долгогодишното искуство во спроведување на обуки во земјата и регионот и обучени повеќе од 300 учесници.

About

2.Учење, практична работа, континуирана поддршка

По добивањето на пакетот со потребни материјали добивате пристап до видео содржини низ кои преку практични примери, чекор по чекор, ќе научите:

1.Пријава за учество

Откако ќе се регистрирате за вашето учество, ние ви испраќаме пакет со потребни материјали кои се неопходни за работа и усовршување на техниките.

Пакетот содржи: епоксидна смола 90 мл, едно пакување полимерна глина (56 гр.), механизми и конектори, силиконски калап, специјална дизајнирана хартија, боја за смола, магнет, елементи за вградување во калап, ракавици, шпатула, сад за мешање, шмиргла, лепак.  Со добиениот сет од материјали можат да се изработат најмалку 10 парчиња производи со мал формат (накит, магнети, привезоци и сл.

 • Што е епоксидна смола (течно стакло), кои се нејзините својства, како се користи и за што сѐ може да се употреби?

 • Како да се направат предмети од полимерна глина?

 • Како се комбинира полимерната глина со епоксидната смола?

 • Видови на калапи и нивна употреба

 • Техники на излевање

 • Вградување на фотографии, предмети, природни цветови и други елементи.

 • Боење на епоксидната смола

 • Сушење и полирање

 • Користење на алати

 • Завршни техники

По завршувањето на онлајн обуката добивате два месеци период за интензивна и континуирана поддршка од страна на менторот.

 

Во овој период можете слободно, без грижа на совест и чувство дека окупирате нечие време да направите неограничен број на консултации, да поставувате прашања и да добивате постојана поддршка.

3.Сертифицирање

По завршување на периодот од два месеци, изработувате 3 кретивни производи според ваша целосна идеја и реализација со што потврдувате дека сте ги стекнале потребните знаења и вештини и добивате сертификат за успешно завршена обука.

ЗОШТО ОНЛАЈН ОБУКА ЗА

ЕПОКСИДНА СМОЛА И ПОЛИМЕРНА ГЛИНА?

EPOKSIDNA SMOLA OBUKA.jpg
 • Долгогодишното искуство во реализација на обуки покажува дека за усвојување на вештините за работа со полимерна глина и епоксидна смола најдобар модел на учење се токму онлајн обуките.

 • Нивото на стекнато и применето знаење е неспоредливо поголемо кога техниките се усвојуваат постепено, чекор по чекор, со континуирана менторска поддршка, наспроти неколкучасовна, еднодневна или дводневна интензивна обука каде за многу краток период се добива огромна количина на информации кои потоа самостојно без потребното менторство не можат да се применат на ефикасен начин.

 • За разлика од интензивните обуки каде во период од најчесто 5 до 8 часа се споделува огромна количина на информации, се губи концентрацијата и голем дел значајни информации остануваат незабележани, се забораваат или остануваат нејасни, онлајн Обуката за полимерна глина и епоксидна смола ви овозможува да се враќате на истата тема по неколку пати, односно толку колку што е потребно до нејзино целосно усовршување.

 

 • Искуството покажува дека за време на групните интензивни обуки голем дел од учесниците не се охрабруваат да постават прашања или пак прашања им се јавуваат по завршување на обуката кога повеќе немаат простор за консултација. Онлајн Обуката за полимерна глина и епоксидна смола ќе го овоможи токму спротивното, ќе ги поттикнува сите ваши прашања и ќе имате сосема доволен период за да добиете конкретни одговори на сите ваши прашања кои ќе се јават во текот на практичното тестирате и примена на стекнатите знаења.

74299281_1434264673409131_12819559586998

ОВАА ОБУКА

 Е ЗА ТЕБЕ АКО:

 • Сметате дека немате време за себе и вашите интереси

 • На ова гледате како на трошок, а не како на инвестиција во вас, вашите способности, вештини и знаења

 • Ви се чини многу комплексно, а вие немате трпение за да научите нови работи

ОВАА ОБУКА

НЕ Е ЗА ТЕБЕ АКО:

 • Отсекогаш сте сакале да имате интересно хоби

 • Сакате да работите на себе и да учите нови вештини, но да не ја напуштате удобноста на вашиот дом

 • Барате нов креативен начин за да си обезбедите дополнителен приход

MARIJA MANEVA.jpg
МОЛИВЧЕ.jpg

ЗОШТО ДА УЧИШ ОД МЕНЕ?

EPOKSIDNA SMOLA OBUKA.jpg

УШТЕ ЕДНАШ ДА РЕЗИМИРАМЕ

ШТО ДОБИВАШ?

Основач и сопственик на компанијата за дигитален маркетинг и визуелен дизајн Market Design Academy.


Повеќе од 18 години активно истражувам и работам во полето на медиумската продукција, дигиталниот маркетинг и визуелниот дизајн. Автор сум на повеќе прирачници од областа на дигиталниот маркетинг, претприемништвото и стратешките комуникации.

 

Како советник соработувам со компании од различни индустрии и работам менторски и коучинг програми за развој на старт ап бизниси.

 

Сертифицирана за  претприемништво и развој на бизнис вештини, дигитален маркетинг, коучинг на мали бизниси, NLP Practitioner.

Во својата професионална кариера сум работела на повеќе менаџерски позиции и сум раководела тимови и проекти.

Имам одржано повеќе од 50 обуки и работилници во земјава и регионот.

OB04.jpg
 • Видео материјал кој можете да го гледате во секое време од било кој уред, без разлика на местото каде се наоѓате.

 • Презентации,  работни листови, прирачници и практични водичи.

 • Континуирана менторска поддршка во времетраење од два месеци.

 • Сертификат со кој се потврдува успешното завршување на обуката.

 • Членство во затворена Facebook група со учесници кои ја поминале обуката имаат искуства во работата и со кои ќе ги споделувате заедничките искуства и предизвици.

ИСПРАТИ 

EMAIL

И ДОБИЈ ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦЕНАТА И ПОЧЕТОКОТ НА ПРОГРАМАТА

*информирај се за сите попусти и бонуси кои ги добиваш со посета на две или повеќе обуки

ПИШИ МИ НА:  marija@marketdesignacademy.com

ОБУКАТА СЕ РЕАЛИЗИРА ВО СОРАБОТКА СО 

 WWW.MARKETDESIGNACADEMY.COM

bottom of page