top of page
3910143.jpg

ОНЛАЈН ОБУКА

ОД ХОБИ ДО БИЗНИС

АПЛИЦИРАЈ ВЕДНАШ

АКО НЕ СЕГА, КОГА?

EPOKSIDNA SMOLA OBUKA.jpg

КАКВА ОБУКА

Е ОБУКАТА

STORY БЛЕНДЕР

Story Блендер е обука која ќе те научи на умеш(т)носта во раскажување. Приказните се тие кои можат да остварат најдабока конекција со нашето окружување.

 

Важно е што имаш да кажеш, но важно е и како ќе го кажеш.

Раскажувајќи ја приказната на моќен начин, се поврзуваме со нашите клиенти на едно сосема поинакво ниво кое значи пренесување на емоции, вредности, решенија, ентузијазам, визија, мотивација.

Ништо не може да предизвика поголема реакција и акција отколку вистинските зборови упатени на најмоќен начин во вистинско време.  Ако сакаш лојални клиенти и купувачи, ако сакаш да оставриш поголемо влијание во твојата средина, ако сакаш да оставиш најдобар впечаток уште при првата офлајн или онлајн средба, тогаш научи како да раскажуваш.

онлајн обуки marija maneva.jpg
About

Јасно дефинирај ги твоите цели, зајакни ги твоите вештини,

зголеми ја продажбата,

максимизирај го профитот,

изгради автентичен бренд.

Обуката вклучува и менторски коучинг сесии во кои на онлајн средби еден на еден се разговараат индивидуални стратегии прецизно дизајнирани за секој учесник поединечно.

На овој начин учесниците можат да го извлечат најдоброто од обуката и менторската поддршка, да се стекнат со знаења и вештини, да создадат искуства кои понатаму ќе им овозможат самостојно и без ризици и загуби успешно да ја планираат и водат својата деловна активност.

ТИМ.jpg

ДАЛИ

ОВАА ОБУКА

Е ЗА ТЕБЕ

EPOKSIDNA SMOLA OBUKA.jpg
 • Ако сакаш да го користиш дигиталниот маркетинг на мудар и успешен начин и да ги претвориш твоите „фанови“ во твои клиенти, тогаш оваа обука е за тебе.

 • Ако си проактивно ориентирана и амбициозна личност која сака со светот да подели одреден прозивод, услуга, информација, совет и сл. оваа обука е за тебе.

 • Ако си сопственик на бизнис во основање или бизнис во својата рана фаза и се обидуваш да дојдеш до твоите идеални купувачи, да доживееш прогресивен раст, да го зголемиш твојот профит и да заработуваш од твојот сон, тогаш оваа обука е за тебе.

 

 • Ако веќе имаш свој бизнис, но подготвен си да научиш нешто ново и да го развиваш и скалираш твојот бизнис, оваа обука е за тебе.

Време е да го трансформираш твоето хоби во твој бизнис, време е да го скалираш почетниот бизнис, време е да го развиеш постоечкиот бизнис на ново повисоко ниво.

АКО НЕ СЕГА, КОГА?

ОБУКАТА

ОД ХОБИ ДО БИЗНИС ЌЕ ТЕ НАУЧИ КАКО ДА:

ДРУГА ПОЗАДИНА.jpg
 • Научиш да користиш бесплатни алатки за креирање текстови, фотографии и видеа, а тоа да изгледа супер професионалноКреираш Facebook реклами и рекламни кампањи кои ќе ти ја зголемат продажбата за најмалку 100%

 

 • Креираш Instagram реклами која ќе ја дуплираат публиката и продажбата во рок од 30 дена

 

 • Ги дознаеш интернационалните платформи за продажба и да ја одбереш онаа која најмногу одговара за твојот производ или услуга?

 

 • Почнеш да продаваш во странство

 

 • Направиш промоција на твоите производи после која секој ќе сака да купи.

 

 • Направиш бесплатна веб-страница или креирај сопствена веб продавница

 • Направиш Brand стратегија за твојот производ/услуга

 

 • Да ја пронајдеш твојата идеална целна група и да допреш до купувачите

 

 • Изградиш мрежа на задоволни купувачи

 

 • Креираш одржлив Бизнис план и да почнеш да заработуваш

 

 • Креираш и одржуваш интерактивни профили на социјалните мрежи кои ќе ги продаваат твоите производи подобро од било кој продажен агент

 

 • Ги научиш сите трикови и тајни за онлајн продажба

 

 • Научиш да создаваш Content (содржина) која ќе те лансира меѓу најпродаваните брендови?

 

 •  

МОЛИВЧЕ.jpg

ОВАА ОБУКА НЕ Е

ЗА ТЕБЕ

АКО

 • Сметаш дека немаш време за себе и твоите интереси

 • На Обуката гледаш како на трошок, а не како на инвестиција во себе, твоите способности, вештини и знаења

 • ​Ти се чини многу комплексно, а ти немаш трпение да научиш нови работи

 • Не веруваш дека можеш да заработуваш од твоето хоби и од твојот бизнис

 • Не веруваш дека токму ти можеш да  водиш успешен бизнис

Обуката се реализира преку 9 видео модули кои се составени од видео лекции, работни листови и прирачници.

 

Видео лекциите се снимени (не се во живо) и учесникот на обуката може да ги гледа неограничен број пати, во денови и термини кога нему му одговараат, без да ги наруши планираните секојдневни обврски.

 

Преку видео лекциите, работните листови и прирачниците, учесникот целосно се запознава со темите, ги усвојува потребните знаења и работи вежби кои му помагаат да ги примени знаењата на својот случај и да стекне индивидуално искуство.

По завршувањето на интензивниот период на обука, учесникот на обуката добива коучинг поддршка во период од еден месец, каде заедно со менторот ги разгледуваат поставените планови, градат стратегии, дефинираат планови за продажба и маркетинг, оптимизираат ефикасни алатки и ја следат реализацијата.

По завршувањето на овој период од два месеци учесникот добива СЕРТИФИКАТ за успешно завршена обука.

КАКО СЕ РЕАЛИЗИРА ОБУКАТА?

ЗОШТО ДА УЧИШ ОД МЕНЕ?

Основач и сопственик на компанијата за дигитален маркетинг и визуелен дизајн Market Design Academy.


Повеќе од 18 години активно истражувам и работам во полето на медиумската продукција, дигиталниот маркетинг и визуелниот дизајн. Автор сум на повеќе прирачници од областа на дигиталниот маркетинг, претприемништвото и стратешките комуникации.

 

Како советник соработувам со компании од различни индустрии и работам менторски и коучинг програми за развој на старт ап бизниси.

 

Сертифицирана за  претприемништво и развој на бизнис вештини, дигитален маркетинг, коучинг на мали бизниси, NLP Practitioner.

Во својата професионална кариера сум работела на повеќе менаџерски позиции и сум раководела тимови и проекти.

Имам одржано повеќе од 50 обуки и работилници во земјава и регионот.

MARIJA MANEVA.jpg
МОЛИВЧЕ.jpg
ДРУГА ПОЗАДИНА 1.jpg
 • Видео материјал кој можете да го гледате во секое време од било кој уред, без разлика на местото каде се наоѓате.

 • Презентации,  работни листови, прирачници и практични водичи.

 • Континуирана менторска поддршка во времетраење од два месеци.

 • Сертификат со кој се потврдува успешното завршување на обуката.

 • Членство во затворена Facebook група со учесници кои ја поминале обуката имаат искуства во работата и со кои ќе ги споделувате заедничките искуства и предизвици.

УШТЕ ЕДНАШ ДА РЕЗИМИРАМЕ

ШТО ДОБИВАШ?

EPOKSIDNA SMOLA OBUKA.jpg

РЕГИСТРИРАЈ СЕ

СО ТВОЈАТА

EMAIL АДРЕСА

Регистрирај ја твојата Email  адреса и добиј целосни информации за обуката

И ДОБИЈ ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦЕНАТА И ПОЧЕТОКОТ НА ПРОГРАМАТА

*информирај се за сите попусти и бонуси кои ги добиваш со посета на две или повеќе обуки

ОБУКАТА СЕ РЕАЛИЗИРА ВО СОРАБОТКА СО 

 WWW.MARKETDESIGNACADEMY.COM

bottom of page