ФЕВРУАРИ Е ЗА ТЕБЕ

После празничните еуфории и бескрајниот јануари, конечно влеговме во нов месец, а тој предлагам да си го посветите на себе.

Февруари месецот на мачките, виното и љубовта симболично не потсетува дека треба да се свртиме кон себе, ако не знаете што значи грижа за себе и љубов кон себе, само набљудувајте ги мачките, бидете „себични“ како нив, на прво место сте вие, а потоа сите останати.

Февруари е месецот во кој ви е дозволено да бидете опиени и од виното и од љубовта, двојно задоволство во најкраткиот месец во годината, а за да не се изгубите во многу вино и љубов, ви подготвив календар за полесна организација.

Десктоп верзијата можете да ја преземете од овој ЛИНК.

Мобилната верзија од овој ЛИНК.

Ви поскаувам прекрасен месец,

грррррррррр,

Марија

  • Facebook - Windmillshop
  • Instagram - marija_maneva_windmillsh
СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP