Новогодишниот електронски каталог ќе биде испратен на твојата

е-маил адреса.

Задолжително провери го и спам фолдерот затоа  што понекогаш поштата знае да залута таму.

 

Ти подготвив многу ХО-ХО-ХО изненадувања! За тебе со многу радост!

Твоја Марија

  • Facebook - Windmillshop
  • Instagram - marija_maneva_windmillsh
СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP