top of page

КЛУБ НА СРЕЌНИ ПРИКАЗНИ

 *Клубот на среќни приказни е иницијатива покрената во март 2020 година и е инспирација од #седисидомаЗастани, не скролај!

Ох колку го сакам овој мирис на свежо расцветани идеи... Надвор е пролет, а ние сме дома и го ѕиркаме светот преку мобилен дисплеј... Си мислев како таа пролет од надвор да ја пренесеме внатре, во нас, во нашата душа, како да ни цутат мислите и да ни црцорат срцата... Имам идеја, ве поканувам да ми се придружите во затворената Фејсбук група - Клуб на среќни приказни/Happy stories club, таму секојдневно со вас ќе споделувам бесплатни електронски содржини (постери, планери, стикери, креативни картички, букмаркери, потсетници, календари, организери). Сите ќе бидат во електронски формат (PDF), со висока резолуција и со убав квалитет, па ќе можете да си ги отпечатите и користите. Дури и да не можете да ги отпечатите додека не помине #седисидома фазата, доволно е да ги имате електронски, во вашиот комјутер или мобилен телефон и да се инспирирате. Таква е мисијата на овој Клуб на среќни приказни, да ве иснпирира, да ве мотивира, да ве поттикнувате да слушате и да раскажувате среќни приказни... Ќе има тука и други инспиративни и едукативни содржини и ќе биде навистина забавно... Приклучи се на групата на следниов ЛИНК.bottom of page