Обетки изработени од епоксидна смола со цветен дизајн

Кружни обетки (OB02)

ден0,00Price
  • Кружни обетки изработени од епоксидна смола 
  • Дијаметар 22 мм
  • Закопчување со пин и силиконска навртка

   

 • Производите се испорачуваат преку Брза Пратка, по претходно оставени податоци на нарачателот.

   

СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ
 • Facebook - Windmillshop
 • Instagram - marija_maneva_windmillsh

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

 • WINDMILL SHOP
 • WINDMILL SHOP
marija maneva.jpg
 • WINDMILL SHOP
 • WINDMILL SHOP