Обетки со цветен дизајн

Кружни обетки (OB04)

SKU: 366615376135191
ден7,50Price
    • Кружни обетки изработени од епоксидна смола со дрвена основа.
    • Дијаметар 22 мм
    • Закопчување со пин и силиконска навртка
  • Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

    Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)