I'm a product description. I'm a great place to add more details about your product such as sizing, material, care instructions and cleaning instructions.

Обетки (OB03)

SKU: 217537123517253
ден25,00Price
  • Обетки изработени од епоксидна смола на дрвена подлога
  • Вкупна должина на обетките 65-70 мм
  • Бојата може да варира во зависност од мониторот/дисплејот на кој се гледа проозводот
  • Обетките се со метален пин и силиконска навртка
 • Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

  Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)

СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ
 • Facebook - Windmillshop
 • Instagram - marija_maneva_windmillsh

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

 • WINDMILL SHOP
 • WINDMILL SHOP
marija maneva.jpg
 • WINDMILL SHOP
 • WINDMILL SHOP