Обетки изработени од епоксидна смола на дрвена подлога

Обетки (OB05)

SKU: 364215376135199
ден85,00Price
    • Вкупна должина на обетките 65-70 мм
    • Бојата може да варира во зависност од мониторот/дисплејот на кој се гледа проозводот
    • Обетките се со метален пин и силиконска навртка
  • Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

    Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)