Обетки изработени од епоксидна смола со цветен дизајн

Обетки (OB06)

SKU: 632835642834572
ден40,00Price
  • Обетки изработени од епоксидна смола 
  • Дијаметар на обетките 22 мм
  • Бојата може да варира во зависност од мониторот/дисплејот на кој се гледа проозводот
  • Обетките се со метален пин и силиконска навртка
 • Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

  Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)