Обетки изработени од епоксидна смола на дрвена подлога

Обетки (OB07)

SKU: 126351351935
ден45,00Price
  • Обетки изработени од епоксидна смола на дрвена подлога
  • Вкупна должина на обетките 65-70 мм
  • Бојата може да варира во зависност од мониторот/дисплејот на кој се гледа проозводот
  • Обетките се со метален пин и силиконска навртка
 • Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

  Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)