Како да нарачам?

 

Испрати ни твои контакт информации: име и презиме, адреса и град на живеење и контакт телефон,

на начин кој најмногу ти одговара:

Вибер: 070/350-175

Порака на Фејсбук: https://www.facebook.com/Windmillstory

Порака на Инстаграм: https://www.instagram.com/windmill.shop/

Мејл: marija@marketdesignacademy.com

Брош - Остави ме да сонувам

ден300,00Price
  • Брош изработени од епоксидна смола на дрвена подлога
  • Димензија 40х40 мм
  • Бојата може да варира во зависност од мониторот/дисплејот на кој се гледа проозводот
  • Брошот е со метален механизам за закачување
  • Начин на испорака

   Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

   Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)

   *За купени два производи од понудата на Windmill Shop, доставата е бесплатна!