• Како да нарачам?

   

  Испрати ни твои контакт информации: име и презиме, адреса и град на живеење и контакт телефон,

  на начин кој најмногу ти одговара:

  Вибер: 070/350-175

  Порака на Фејсбук: https://www.facebook.com/Windmillstory

  Порака на Инстаграм: https://www.instagram.com/windmill.shop/

  Мејл: marija@marketdesignacademy.com

Ланче

ден600,00Price
 • Ланче изработено од памучни материјали

  - метален механизам за закопчување

  • Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

  • Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)

  • *За купени два производи од понудата на Windmill Shop, доставата е бесплатна!