• Како да нарачам?

   

  Испрати ни твои контакт информации: име и презиме, адреса и град на живеење и контакт телефон,

  на начин кој најмногу ти одговара:

  Вибер: 070/350-175

  Порака на Фејсбук: https://www.facebook.com/Windmillstory

  Порака на Инстаграм: https://www.instagram.com/windmill.shop/

  Мејл: marija@marketdesignacademy.com

Постер со рамка

ден300,00Price
 • Постер со рамка

  • димензии 200*150 mm (300 МКД)
  • димензии 297*210 mm (450 МКД)
  • Начин на испорака

   Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

   Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)

   *За купени два производи од понудата на Windmill Shop, доставата е бесплатна!