• Како да нарачам?

   

  Испрати ни твои контакт информации: име и презиме, адреса и град на живеење и контакт телефон,

  на начин кој најмногу ти одговара:

  Вибер: 070/350-175

  Порака на Фејсбук: https://www.facebook.com/Windmillstory

  Порака на Инстаграм: https://www.instagram.com/windmill.shop/

  Мејл: marija@marketdesignacademy.com

Windmill shop Брош

ден400,00Price
  • Брош изработени од епоксидна смола на подлога од полимерна глина
  • Димензија 50х50 мм
  • Бојата може да варира во зависност од мониторот/дисплејот на кој се гледа проозводот
  • Брошот е со метален механизам за закачување
  • Начин на испорака

   Производите се испорачуваат преку Брза Пратка во рок од еден до четири работни дена.

   Нарачателот треба да остави информации за испорака (Име и презиме, адреса и град на живеење, мобилен телефонски број)

   *За купени два производи од понудата на Windmill Shop, доставата е бесплатна!