ШТО Е НОВО?

 *Клубот на среќни приказни е иницијатива покрената во март 2020 година и е инспирација од #седисидома

 

Нов е нашиот Клуб на среќни приказни

Причината заради која го креирав Клубот на среќни приказни беше да креирам заедничко место каде ќе се разменуваат вредности, идеи, концепти, иницијативи кои ќе ни помогнат заеднички да направиме едно колективно добро, кое иако е иницирано од виртуелна заедница ќе има импакт и во нашите реални животи.

Иницирам една идеја која верувам дека ќе стане пракса, а тоа е дека секој четврток во рамки на овој Клуб на членовите на клубот ќе им се понуди одреден производ/услуга кој ќе биде на попуст ексклузивно за ВАС.

Оваа иницијатива е најдобронамерна и во никој случај не е обврзувачка, сфатете го ова како поддршка да го имате производот или услугата кои можеби ќе ви бидат интересни и ќе ви се допаднат,но по поевтина цена, а за бизнисите ова е можност да се поврзат со своите клиенти на еден поинаков начин.

Приклучи се на групата на следниов ЛИНК.

  • Facebook - Windmillshop
  • Instagram - marija_maneva_windmillsh
СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP