МОЈАТА СОВРШЕНА 2020 ГОДИНА (БЕСПЛАТЕН ВОДИЧ)

Постои ли совршена година? 

- Постои!

Ви подготвив мал бесплатен водич за совршена 2020 година.

Во него ќе ги ставите сите мали цели, сите ваши мали чекори кои ќе ве донесат точно на она место на кое сакате да бидете. Ако сакате да ја доживеете 2020 година како совршена, тогаш овој водич сигурно ќе ви помогне во тоа.

На една страница имате 12  цели, кои се збир од три мали поединечни цели кои се однесуваат на четири важни сегменти од животот:  љубов, здравје, финансии и патувања.

Секој од овие сегменти го сметам за исклучително важен и неопходен за вашето совршенство.

Отпечатете го овој водич и слободно, без многу размислување пополнете го.

Пишувајте колку сакате, вашите цели можат да бидат неограничени, важно е да ги имате и да ги запишете. Барем половина од она што ќе го запишете, сигурно ќе ви се оствари.

Ви ја давам мојата 100% гаранција 

Посакувам совршена 2020 година!

  • Facebook - Windmillshop
  • Instagram - marija_maneva_windmillsh
СЛЕДИ МЕ НА
ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

Copyrights © 2018 MARIJA MANEVA. All Rights Reserved.

  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP
  • WINDMILL SHOP